Prijs voor de jeugd bij Ford Utrecht Castellum Open Jeugdtoernooi 2016

Drie van onze jeugdspellers BC Vianen Miguel de Kleer, Maud Roeland en Niomi Grollee hebben mee gedaan aan het Ford Utrecht Castellum Open Jeugd 9 april 2016.

Miguel de Kleer en Maud Roeland speelden mee met de singel en het mixspel. Niomi Grollee deed daarnaast ook nog mee met de meisjesdubbel. Niomi speelde in de mix en dubbel met een medespeler van een andere vereniging.

Bij de Mix gingen Miguel en Maud goed van start; ze wonnen de eerste partij in een driesetter. Vervolgens gingen ze zo door, ook de partij waarbij ze tegen Niomi en Lorenzo Wijker (BC Almere) moesten spelen, wonnen Miguel en Maud. Alle wedstrijden werden gespeeld in een poulefase. De tegenstander van de laatste wedstrijd had tot nu toe ook alles gewonnen. Deze wedstrijd was dus beslissend of ze eerste of tweede zouden worden. Helaas werd de laatste wedstrijd verloren. Dus een mooie 2e plaats voor Miguel en Maud.

Bij Niomi gingen de mixpartijen niet zo goed. Er was geen goede samenwerking, waardoor er maar 1 partij gewonnen werd. Bij de meisjesdubbel ging het een stuk beter; Niomi speelde samen met Wing Man (Castellum). De eerste partij werd twee keer met twee punten verschil verloren. De volgende partij werd gewonnen en de twee partijen daarna werden in zeer spannende driessetters net verloren.

Bij de singels ging het niet zo best, alle wedstrijden van Maud en Niomi werden verloren. Miguel won de eerste wedstrijd maar veloor de tweede waardoor hij niet verder kon gaan naar de finale.

Kortom Miguel en Maud hebben een mooi resultaat behaald op dit jeugdtoernooi.

Img-20160409-wa0000 resized