Senioren badminton

Sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid. Badminton is geschikt voor iedereen. Of je nu voor het eerst in aanraking komt met een shuttle of al een rijk sportverleden hebt.

Bij BC Vianen is er een groeiende groep 55 plussers aktief. Samen vormen zijn een aktieve, enthousiaste, gezellige groep sporters, waarbij naast de sportieve uitdaging, gezelligheid de tweede pijler is waarop badminton op de dinsdagmiddag wordt bedreven. Wanneer je interesse in de badmintonsport is gewekt, kom dan eens kijken of het iets voor je is. Je kunt gewoon binnenlopen en een maand vrijblijvend meespelen!

Meer dan een paar sportschoenen en makkelijk zittende kleding heb je niet nodig. De rest verzorgen wij.

Er wordt gespeeld op dinsdag van 14.15 tot 15.45 uur.

Zijn er nog vragen die je beantwoord wil hebben? Mail dan naar info@badmintonclub-vianen.nl en iemand van het bestuur neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.